Ecologie

Dat kinderen onze toekomst zijn, wordt algemeen aangenomen. En dat ‘ecologie’ een uiterst belangrijke term is en nog elke dag meer wordt, zijn meer en meer mensen van overtuigd. Daarom is ecologie een grote steunpijler van Woepa. Reeds van tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe producten lukt het ons aardig om het te bouwen met ecologische producten, houden we rekening met de ecologische voetafdruk en gaan we ook de duurzaamheid bewaken van de producten.

De houtkeuze voor onze buitenspeeltafels wijkt precies om het ‘ecologie’-verhaal af van de concullega’s. Lariks is namelijk een ecologisch en uiterst duurzaam alternatief voor geïmpregneerd dennenhout of één of andere hardhout. De duurzaamheid van Lariks is op zich al goed te noemen en Woepa kiest ervoor om die duurzaamheid nog te verlengen door een behandeling met een natuurlijke beits of lijnolie. Ook een ecologische keuze!

Verder kopen we onze grondstoffen zoveel mogelijk lokaal aan en we stemmen onze aankopen af op het ecologisch verhaal. China is hierbij uit den boze.

Cart
  • No products in the cart.