Woepa modellen

Wie poseert er zo graag voor de foto’s van de Woepa buitenspeeltafels? Wie zijn die mooie, enthousiaste kindjes?

Het antwoord is wellicht gemakkelijk te raden, maar wil toch even wat achtergrondinformatie geven. Het ganse Woepa verhaal is gegroeid uit de opgevangen noden van onze eigen kindjes. Ruin twee jaar voor er maar aan gedacht wordt om buitenspeeltafels te verkopen, timmerde ik een gigantische zand- en watertafel in elkaar. Zomaar, uit het vuistje, zonder enig plan, alleen maar met het idee. Eenmaal het zand en water van de partij was op de buitenspeeltafel, werd dit op slag de favoriete bezigheid in het buiten spelen van mijn 2 kindjes Helena en Victor, toen 2,5 en 3 jaar.

Hoe klein ze ook waren, urenlang konden ze genieten van het spelen en modderen met zand en water. Precies dat was ook genieten voor ons, als ouder. Pas 1,5 jaar later -na het horen van de heel positieve reacties van familie en vrienden- was het idee aan het borrelen om ook die zand- en watertafels voor andere mensen te maken. Een toenmalige collega en vrienden waren zeer geïnteresseerd om ook dit stukje lokale ambacht in hun tuin te hebben.

Voor ons eigen jaarlijkse fotoboek die ik jaarlijks maak als herinnering voor later, maakte ik veel foto’s, dus ook met m’n spelende kindjes aan de buitenspeeltafels. Het poseren lukte steeds beter, steeds natureler. Helena is inmiddels 5,5 jaar en Victor 7 jaar en spelen ontzettend graag in een Woepa buitenspeeltafel. Natuurlijk hebben we van elk model één in onze tuin en kiezen ze vrij. En op elk feestje komt onze Woepa Kameel XL weer boven en wordt die feestelijk gedekt.

 
Cart
  • No products in the cart.