Woepa kindermoestuintafel duurzaam Hortus

Moestuintafel

De lente in aantocht? Lonkt de tuin al naar de zomer? Een typisch voorjaarswerkje is de tuin klaarmaken voor de nieuwe bloei. Sommigen houden daar van, anderen gaan dit taakje liever uit de weg. Zeker is dat kinderen opfleuren als de lente in te lucht hangt, als ze met natuur bezig zijn, in de buitenlucht… Kinderen werken dolgraag mee met hun mama en papa in de tuin. Bovendien vinden ze het zo bijzonder dat ze eigen gezaaide of geplante plantjes zien groeien. Meestal beperken de ouders zich tot gemakkelijke zonnebloemen om hun kindjes te laten ‘planten’ en dat is enorm bijzonder. Zonnebloemen worden namelijk snel groot. Nog leuker voor zowel de kindjes als de ouders is dat ze zelf hun eigen moestuintje hebben, leren onderhouden én de groentjes of kruiden zelf proeven… rechtstreeks vanuit hun eigen moestuin. Da’s niet alleen leuk, maar ook pedagogisch.

Als aanvulling op ons assortiment van buitenspeeltafels, biedt Woepa ook moestuintafels aan. Een eigenste kwaliteitsmoestuintje op pootjes voor uw kind. Niet vuil aan de knietjes, maar gewoon op comfortabele hoogte van je kind, van superdegelijke kwaliteit. Goed voor jaren moestuinplezier. En moest het moestuinieren toch wat te vroeg zijn voor uw kind, kan je het tijdelijk  omtoveren tot een gigantische zandtafel.

De kidsgardens van Woepa zijn door z’n stevige planken van 18mm dik en schroefverbindingen heel stevige en robuuste moestuintafels. Door de dikte van de planken en de houtsoort (Lariks) zal uzelf en uw kinderen jarenlang plezier hebben zonder dat er kwaliteitsverlies is. Zelfs wanneer het moestuinieren de puberjaren van uw kind niet haalt, gebruikt u het gewoon zelf als volwassene, zeker ook nog goed voor jaren plezier.

Maar… verse plantjes zijn heel aanlokkelijk voor slakken. Woepa lost dit op door enerzijds de moestuintjes op poten te zetten, en anderzijds de poten te voorzien van een diervriendelijk afschrikmiddel voor slakken. Rondom rond de 4 poten is er een koper-lint voorzien van zo’n 3cm breed. Koper zorgt er namelijk voor dat de slakken kleine elektrische schokken voelen en rechtsomkeer maken. Zo geraken ze niet tot bij de lekkere groentjes of kruiden die je kindjes hebben geplant. Je Kidsgarden Hortus is dus SLAKKENVRIJ zonder dat de slakken zelf gedood worden en zonder dat hun vijanden gevaar lopen van giftige stoffen.

De aardebak meet zo’n 30cm diep waarin een minimum aardelaag van 20cm aangeraden wordt, bij voorkeur 25-28cm. De aardebak is voorzien van een biologisch afbreekbare worteldoek.

 
Cart
  • No products in the cart.