Ecologisch speelgoed

In het overaanbod aan zand- en waterspeelgoed, heeft Woepa het merk uitgekozen die het meest aanleunt bij het duurzame waar Woepa voor staat, namelijk het Deense Dantoy. De reeks BIO is gemaakt van 100% recycleerbaar BIO-kunststof, zijnde suikerriet. Dit bevat geen BPA, ftalaten of andere schadelijke stoffen. Wat de kwaliteit betreft is BIOplastic net zo sterk als regulier plastic. Daarom kiest Woepa voor Dantoy Bio…

Het prachtige speelgoed van Dantoy is gemaakt van 100% recycleerbare bioplastic, dat op duurzame wijze gewonnen word uit suikerriet. Suikerriet is een 100% hernieuwbare grondstof. Dit betekent dat het meteen opnieuw geplant wordt na het oogsten ervan. Daarbovenop helpt suikerriet bij het absorberen van CO2 uit onze lucht.

Cart
  • No products in the cart.