Zand- en watertafel Woepa Mammoet EXIL is vanaf nu goedkoper

Mammoet Exil 120cm – vanaf nu permanent goedkoper

De grootste reeks van de Woepa buitenspeeltafels ‘MAMMOET’ heeft een heuse revisie achter de rug. Het kritische vraagstuk resulteert in een nog mooier en vooral goedkopere buitenspeeltafel.

Pas een jaar na de opstart hebben we het aangedurfd om onze eerste en ook grootste reeks ‘Mammoet’ te reviseren:  Waar kunnen we hout besparen? Waar kunnen we werk besparen? Hoe kan ze nog mooier worden?

Door een onderverdeling te maken van de types Primi, Exil en Lamar die elk 20 cm verschillen van elkaar in lengte, zagen we mogelijkheden om ze efficiënter te maken. De langste uit de reeks, Lamar met z’n 140cm lang en 60cm breed, hebben we op een paar kleine revisies na zo gelaten. Deze moet namelijk een redelijk gewicht aankunnen van zo’n 100kg speelzand op die lengte van 140cm. Structureel kunnen we daar niks aan wijzigen.

Maar… bij de kleinere versies Exil (120cm) en Lamar (100cm) hebben we de structuur herzien. Het resultaat is dat deze 2 versies maar liefst 15€ goedkoper geworden zijn. Op een vorige verkoopprijs van 204,95€ is dit toch wel 7,32% goedkoper zonder meer. De nieuwe verkoopprijs wordt bij deze 189,95€ voor de Mammoet Exil en 184,95€ voor de Mammoet Lamar.

Met deze prijs is de STANDAARD der Mammoeten (Exil 120cm) een beetje dichter bij de kindjes gekomen…

Cart
  • No products in the cart.