Kindertuingereedschap

Kinderen helpen je graag in de tuin. Voor jou als ouder is dit een superleuk moment met je kinderen. Die hulp zorgt er dan misschien niet voor dat het ‘werk’ sneller gedaan is, maar het is wel genieten. En je kindjes vinden dat heerlijk, quality time met mama en/of papa. Het meeste tuingereedschap is immers op grote mensenmaat en dat kan soms toch gevaarlijk zijn. Leuker, efficiënter en veiliger is het natuurlijk dat ze met tuingereedschap kunnen helpen in hun eigen kleinere formaatje.

 
Woepa kindermoestuintafel Kidsgarden Terra
Woepa kinder tuingereedschap van kwaliteit Polet

Daarom biedt Woepa ook een assortiment kindertuingereedschap aan, als aanvulling op de moestuintafels. We maakten een uitermate uitgekiemde selectie van de grote keuze op de markt. Natuurlijk gaan we ook deze keer voor ecologisch, met name kwaliteit en duurzaamheid. Het gaat hoofdzakelijk over de combinatie van hout en metaal. Plastiek is absoluut uit den boze. Ook het lokale aspect was belangrijk in onze keuze. Tel deze mooie waarden samen en de uitkomst is het Oost- & West-Vlaamse Polet… met trots in ons assortiment.

Gardening 4 Kids

De reeks dat Woepa aanbiedt is “Gardening 4 Kids” is er één van kindergereedschap uit hout en metaal van Polet Quality Products. Hiermee wordt ingespeeld op de nood aan degelijk en duurzaam  tuingereedschap voor kinderen die willen meehelpen in de tuin. Jong geleerd is oud gedaan. Omdat dit écht tuingereedschap is en geen speelgoed, wordt een minimumleeftijd van 8 jaar geadviseerd…

De reeksen van Polet voldoen steeds aan alle eisen om gebruikt te worden door kinderen, CE gekeurd en bevatten geen giftige stoffen.

Cart
  • No products in the cart.