Moestuintafel

Moestuinkinderen

Een nieuwe generatie is opgestaan, een generatie die meer en meer terug naar de natuur toe wilt bewegen. Wij van Woepa noemen die de moestuinkinderen. Na Woepa’s buitenspeeltafels brengen we nu ook de moestuintafels naar de kinderen. Samen terug naar de natuur…

Kindertuinieren - Keuzemaker Kidsgarden

De Woepa kindermoestuintafel is duurzaam ontwikkeld voor een lange levensduur. De houtsoort Lariks, de constructie en de verbindingen zorgen voor minstens 10 jaar moestuin-plezier. De 18mm planken zijn voorbehandeld met een natuurlijke lijnolie van West-Vlaams fabricaat. Je koopt op en top Belgisch én ecologisch bij Woepa!

Kindermoestuintafels

Woepa kindermoestuintafel duurzaam Hortus

Woepa combineert ‘kinderen’, ‘buitenlucht’ en ‘meehelpen in de tuin’ in z’n kindermoestuintafels. Deze blinken uit in degelijkheid en duurzaamheid. Bovendien passen ze supergoed in elke tuin. Laat hen ontdekken hoe het is om kruiden en groenten te kweken en die zelf te onderhouden en te proeven.

Kindertuingereedschap

Woepa kinder tuingereedschap van kwaliteit Polet

Speciaal voor de kleinere handjes die graag helpen in de tuin, ontwierp het Vlaamse Polet het ultieme tuingereedschap voor kinderen… geen speelgoed, maar echt gereedschap. Zoals we van Polet weten, zijn hun tools van uitstekende kwaliteit, zo ook deze voor onze kleine helpertjes. Geen plastic maar uit hout en metaal. Zo matchen ze volledig met ons duurzaam assortiment van moestuintafels.

Kindertuinieren

Woepa laat de kinderen meehelpen in de tuin met kindertuingereedschap

De moestuintafels van Woepa zijn op duurzame manier gemaakt met duurzame materialen. Perfect om er jaren van te genieten. Je bestelt een Hortus of Terra kindermoestuintafel bij Woepa. Maar wat dan? Heel graag geven we enkele tips…

Slakken- en mierenvrij

slak op afstand door koperlint

Verse plantjes zijn heel aanlokkelijk voor slakken. Wat zou het jammer zijn moesten de vers gekweekte groentjes en kruiden weggevreten zijn door slakken. Dat willen we de kindjes niet aandoen. Woepa lost dit op door enerzijds de moestuintjes op poten te zetten, en anderzijds de poten te voorzien van een diervriendelijk afschrikmiddel voor slakken. Rondom rond de 4 poten is er een koper-lint voorzien van zo’n 3cm breed. Koper zorgt er namelijk voor dat de slakken kleine elektrische schokken voelen en rechtsomkeer maken. Zo geraken ze niet tot bij de lekkere groentjes of kruiden die je kindjes hebben geplant. Je Kidsgarden van Woepa is dus SLAKKENVRIJ zonder dat de slakken zelf gedood worden en zonder dat hun vijanden gevaar lopen van giftige stoffen. Ook dat is Woepa!

Kindveilig

lab-chemicals-toxic

Een moestuintafel in hout straalt natuur uit. Daarom is dit nu toegevoegd aan ons assortiment. Woepa’s moestuintafels zijn vervaardigd uit een sterke houtsoort Lariks en behandeld met natuurlijke beits of ecologische lijnolie, zonder giftige middelen. Dit is gezond en kindveilig! ‘Om in te bijten’. Zo volgen wij niet de ‘standaard’ die op de markt te vinden is. Daar zijn meeste houten moestuintafels  gemaakt uit geïmpregneerd hout. Maar precies die impregnatie zorgt ervoor dat de gekweekte groenten of kruiden die chemische middelen opnemen. Dat lijkt ons niet zo gezond en dus niet kindveilig te zijn. Bij Woepa is dit dus anders… wij gaan voor kindveiligheid en duurzaamheid.

 
 

Ambachtelijk

carpenter-3276186_960_720

De Woepa buitenspeeltafels worden telkens op ambachtelijke wijze gefabriceerd. Dit wil zeggen dat we de buitenspeeltafels standaard niet op voorraad hebben. Bij elke bestelling verzamelen we ons hout, gereedschap en enthousiasme om meteen aan het nieuwe stuk kwaliteit te beginnen, speciaal op jouw vraag. We doen dit met trots en maken elke tafel als ze voor ons eigen kinderen zouden zijn.

Dat heeft natuurlijk ook impact op de levertijd. Standaard voorzien we 2 tot 3 weken.

Woepa Polet Gardening 4 kids kindertuingereedschap
Woepa Polet Gardening 4 kids Esschert Design Promopacks kindertuingereedschap
Cart
  • No products in the cart.