Krokodil

Woepa brengt met z’n Krokodil-model duurzaamheid en kwaliteit in de kijker. De robuuste constructie in het supermooie massieve hout springt meteen in het oog.

Met dit Krokodil-model komt Woepa ook in een kleine tuin of op je terras op bezoek om je kinderen veel speelplezier te gunnen. De ALLI-versie is een lange, smalle zandtafel: 120cm op 40cm. Deze kan gemakkelijk langs de muur geplaatst worden of gewoonweg los van een wand. De Krokodil nemen een minimum aan plaats in voor maximaal speelplezier.

Bovendien gaat Woepa de ecologische kant op met de keuze van de houtsoort: Lariks. Gedaan met chemisch behandeld hout zoals het alom gebruikte geïmpregneerd dennenhout of energievretende ‘verduurzamingsmethodes’ zoals Thermowood. Hardhout komt in dit eco-verhaal ook niet in de mogelijkheden. Naast ecologie staat natuurlijk ook het kind centraal bij bij de ontwikkeling van de Woepa buitenspeeltafels: kindveiligheid en kindvriendelijkheid.

Krokodil ALLI Sahara

De nieuwe Krokodil ALLI is een lange, smalle zand- en watertafel. Er zijn 2 versies verkrijgbaar: de zand- en watertafel en de Sahara versie, dewelke volledig zandtafel is.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op de Woepa nieuwsbrief en ontvang de Woepa nieuwtjes, en interessante tips en exclusieve aanbiedingen.

Mis dit niet!

Cart
  • No products in the cart.