Buitenspeeltafel Woepa Mammoet

Woepa’s meegroeitafel

Woepa’s buitenspeeltafels zijn één voor één degelijk en duurzaam te noemen. De zand- en water buitenspeeltafel ‘Mammuthus’ of Mammoet is onze zogenaamde meegroeitafel. Ze groeit als het ware mee met het kind van 2,5 jaar tot 12 jaar. Door de combinatie met bankjes in 2 verschillende hoogtes kan het kind op verschillende leeftijden op een comfortabele manier spelen: op de knietjes, rechtstaand of op de poep. Zonder bankjes kunnen kindjes rechtstaan vanaf ze ongeveer 120cm groot zijn, of gemiddeld 7 jaar.

Zand en water is de ideale combinatie om te modderen, om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Woepa zandwatertafel Mammoet Lamar

Woepa webshop

Ontdek ons assortiment

Woepa's duurzaamheid

Ontdek het hier...

Abonneer je op Woepa nieuwsbrief

Abonneer je nu op de Woepa nieuwsbrief en ontvang de Woepa nieuwtjes, en interessante tips en exclusieve aanbiedingen.

Mis dit niet!

Woepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie whiteWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie pigletWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie poppyWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie sunsetWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie naturalWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie veggieWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie sunflowerWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie chocolateWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie charcoalWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie lagoon

Groter - kleiner - groot genoeg

Met z’n 140cm lengte is de PRIMI dé mammoet onder de Woepa Mammoeten. Het zand-gedeelte van maar liefst 100cm lang op 60cm breed wordt aangevuld met een waterbak van 40cm op 60cm. Ideaal voor een grote tuin en super creatieve kindjes. 

De STANDAARD Mammoet is de EXIL met z’n 120cm lengte. Het zand-gedeelte is dubbel zo groot als het watergedeelte.

De volledige naam van het kleine broertje onder de mammoeten is ‘Mammuthus Lamarmorae’, of kortweg LAMAR. Deze meet 100cm lang en is ideaal voor wie een creatief speel-element wilt op het terras. Je kinderen dichtbij je hebben terwijl je zelf geniet van een glaasje…

Kies je kleur

Spelen spelen spelen

Woepa kiest voor duurzame producten. Minstens 75% zijn natuurlijke materialen en 95% is recycleerbaar. Ook proberen we zoveel mogelijk de ecologische voetafdruk te beperken door lokaal aan te kopen.

Met zand en water smodderen… creatief het water en zand combineren. Laat je kinderen vrij spelen zonder hun kleertjes vuil te maken. En educatief zijn de Woepa buitenspeeltafels absoluut…

Doordat het zand afgedekt is met een waterdoorlatend deksel, kan menig huisdier het zand niet bevuilen. Het zand blijft proper en wordt bovendien op natuurlijke wijze gereinigd.

IMG_0497 bewerkt2
cof
IMG-20181020-WA0003

'ik wil meer' - opties

Parasol

De Woepa Mammoet is standaard beschermd tegen weersinvloeden. Je kinderen dien je natuurlijk zelf te beschermen tegen zon. Zonnecrème is hierbij onontbeerlijk, maar spelen uit de zon is natuurlijk nog beter. Onze parasols bieden hiervoor een oplossing.

speelzand

Speelzand

Ons speelzand is van goeie structuur om stevige zandbouwsels te maken. Een zandkasteel kan perfect met dit gezuiverd speelzand. Bestel dit best mee met je buitenspeeltafel. Zo kan je kind onmiddellijk na levering beginnen spelen zonder dat je naar de plaatselijke doe het zelf moet. Instant speelplezier!