Lijnolie Rubio monocoat – kleuren

Woepa kies er niet alleen voor om z’n buitenspeeltafels te behandelen, neen we gaan een stapje verder. We kiezen namelijk voor een milieuvriendelijke lijnolie. En dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook helemaal kindvriendelijk. Tijdens het spelen durven kinderen wel eens hun mondje zetten of likken over het nieuwe speelgoed. Het kan dus geen kwaad met onze lijnolie. Geen chemische middelen zoals bij het veelvuldig verkocht geïmpregneerd hout! Bovendien kan je naar eigen zin kiezen in welke kleur je de buitenspeeltafel wens geleverd krijgen. We bieden een tiental kleuren aan waarin de houtstructuur nog duidelijk te zien is.

Milieuvriendelijke kleurtjes

Kies uit 10 kleurtjes: liever een vrolijk fris Veggi-groen of toch liever een lekker ogend Chocolate, wil je een typisch meisjeskleur Piglet-roze of eerder het speelse Sunset-oranje… Helemaal aan jou de keuze. Wil je toch op ‘safe’ spelen? Kies dan het standaard Naturel. Wat je ook kiest, het is in ieder geval milieuvriendelijk en kindveilig.

Behandeling door Woepa

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector Presentatie Producten kleuren

Het hout dat we gebruiken voor onze buitenspeeltafels (lariks) is sterk en duurzaam op zich, maar Woepa kiest ervoor om dit nog extra te beschermen voor nog een langere levensduur. Bij een bestelling behandelen we het hout met de kleur dat jij wenst. Wordt er geen kleur gekozen, dan gebruiken we de standaard kleurloze lijnolie, genaamd ‘Natural’ van Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector.

Woepa lariks hout lijnolie milieuvriendelijke behandeling Rubio Monocoat lokaal product
Woepa lariks hout lijnolie milieuvriendelijke behandeling Rubio Monocoat lokaal product

Woepa Kameel L kleuren

Om een beetje een idee te hebben wat het resultaat is met de beschikbare kleuren, zie je hieronder de populaire Woepa Kameel L.

Woepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafelRMC lijnolie whiteWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie pigletWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie poppyWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie sunsetWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie naturelWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie veggieWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie sunflowerWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie chocolateWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafel RMC lijnolie charcoalWoepa Kameel L picknicktafel zandtafel watertafelRMC lijnolie Lagoon

Woepa Mammoet EXIL kleuren

Om een beetje een idee te hebben wat het resultaat is met de beschikbare kleuren, zie je hieronder de populaire Woepa Mammoet Exil.

Woepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie whiteWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie pigletWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie poppyWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie sunsetWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie naturalWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie veggieWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie sunflowerWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie chocolateWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie charcoalWoepa Mammoet Exil zandtafel zand en watertafel RMC lijnolie lagoon

Hernieuwen zonder schuurwerk

Door de behandeling door Woepa, hoef je zelf niet meteen te behandelen en kunnen de kinderen meteen aan het spelen. Minstens 2 jaar heb je er geen werk aan. Afhankelijk van je wensen naar kleur, kan je het zelfs rekken naar maximum 5 jaar. Onderhoud doe je best met hetzelfde product en dezelfde kleur. Schuren is niet nodig! Alleen dient gereinigd worden en klaar voor een nieuwe bescherming met lijnolie. Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is uiteraard verkrijgbaar op de Woepa webshop.

Voor het reinigen van het te hernieuwen buitenhout adviseren we de Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner. Dit product kan je gebruiken voor alle buitenhout, dus ook houten tuintafels of houten speeltoestellen…

 

Verkrijgbaar bij Woepa

Bij Woepa kan je terecht voor verschillende verpakkingen van lijnzaadolie Rubio Monocoat. Voor een hernieuw-behandeling is het voor de meeste buitenspeeltafels voldoende om een flesje van 100ml aan te kopen. Daarmee kan het hout er weer voor minstens 2 jaar tegenaan.

Je vind het volledige assortiment in onze webshop.

100ml

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector 100ml

500ml

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector 500ml

Rubio Monocoat vs Woepa: ecologisch lokaal!

Rubio Monocoat is een Belgisch product, meer zelfs: het is West-Vlaams, net zoals Woepa zelf. We zien dit als een vorm van milieubewuste en ecologische samenwerking… samen voor een duurzamere toekomst met zo weinig mogelijk impact op mens en milieu.

Rubio Monocoat logo

Unieke karakteristieken

Rubio Monocoat lijnolie bevat geen water of solventen en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, ecologisch ten top! De producten zijn veilig voor de ouders en de kinderen, maar ook voor kruiden en groenten. De olie mag zelf aangebracht worden op houten voorwerpen die in aanraking komen met voeding, wat super is voor het spelen op Woepa’s buitenspeeltafels zoals onze Kidsgarden moestuintafels.

De lijnolie van Rubio Monocoat zorgt voor een duurzame bescherming van het buitenhout. Bij het aanbrengen van de lijnzaadolie respecteren we de fabrieksvoorschriften voor een uitstekende binding met het lariks-hout.

Beschermt buitenhout tegen verwering en verkleuring in slechts één laag. Dankzij de technologie zorgt die ene laag voor een volledige bescherming van een aantal jaar. Het aanbrengen is zelfs gemakkelijker en het vergt dus minder tijd om voor die houtbescherming te zorgen. 1 laag betekent natuurlijk ook minder verbruikt.

Aangezien de Woepa buitenspeeltafels een volledige behandeling hebben gekregen met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector, is het pas nodig om na 2 jaar een ‘vernieuw’-behandeling te geven. Maar dit vraagt geen klassieke behandeling. Neen, het hout van je buitenspeeltafel dient enkel gereinigd te worden vooraleer je die een nieuwe behandeling geeft, bij voorkeur met dezelfde kleur lijnolie. Deze kunt u bij Woepa bestellen.

Met een flesje van 100ml kunt u een ganse buitenspeeltafel oliën.

De focus op milieubewust ondernemen wordt bevestigd door de certificaten die de producten van Rubio Monocoat verkregen van tal van onafhankelijke, internationale instituten. Een opsomming van de belangrijkste behaalde certificaten kan je vinden op hun website www.rubiomonocoat.be/certificaten

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op de Woepa nieuwsbrief en ontvang de Woepa nieuwtjes, en interessante tips en exclusieve aanbiedingen.

Mis dit niet!

Cart
  • No products in the cart.