Woepa Pro

Ben je een professioneel die ervoor zorgt dat kinderen kunnen spelen? Vindt u bovendien dat ecologie belangrijk is?

Woepa webshop

Ontdek het Woepa Pro aanbod

Woepa selecteert een apart assortiment voor professionele klanten. Dit gaat vooral over buitenspeeltafels als bijhorende producten zoals zandspeelgoed. Ecologie en kindvriendelijk is steeds ons uitgangspunt:

Woepa biedt een antwoord op specifieke noden van het professionele netwerk. Zo is het aanbod van de buitenspeeltafels heel specifiek en aangepast volgens de noden van je zaak. Kinderopvang of kindercrèche, scholen… Neem contact met ons op voor ons. Ook in ons assortiment van het ecologisch zandspeelgoed van het Deense merk Dantoy, biedt Woepa mooie prijzen voor mooie sets.

Het aanbod in buitenspeeltafels dat zich specifiek richt tot de professionele markt, zit in de fase van analyse/marktonderzoek. Wellicht zal pas in 2021 het gamma bekendbaar gemaakt worden.

 

Reeds vanaf de ontwikkeling van onze buitenspeeltafels is duurzaamheid één van de belangrijkste zaken waarmee we rekening houden, zo belangrijk dat dit een deel van Woepa geworden is. Duurzaamheid is zo één van onze vier pijlers geworden. Kortom: we bieden alleen duurzame producten aan.

Maar is duurzaamheid eigenlijk wel een betekenisvol begrip? Bij Woepa wel. We vinden het uiterst belangrijk dat onze producten kwaliteitsvol zijn en een lang leven beschoren zijn. Onze buitenspeeltafels hebben door de stevige bouw, de kwaliteitsvolle verbindingen, de houtsoort én de natuurlijke behandeling met beits of lijnolie een merkelijk langere levensduur dan een ‘klassieke’ buitenspeeltafel op de markt. Bij de ontwikkeling van onze tafels wordt daar heel veel belang aan gehecht. We gaan voor 10 of 12 jaar levensduur! Een privé persoon kan profiteren van die lange levensduur door bijvoorbeeld de tafel als moestuintafel te gebruiken of kan die op de tweedehandsmarkt verkocht worden aan een mooie restwaarde. Voor de kinderopvang, scholen of kindercrèches is die lange levensduur een uitstekende reden om dit aan te kopen. Een gemiddelde buitenspeeltafel kost op deze manier slechts zo’n 20€ per jaar.


De term ‘ecologie’ wordt steeds meer gebruikt om aan te tonen dat we het volgende steeds belangrijker vinden: natuur of milieu, duurzaamheid en kwaliteit. Ecologie is niet zomaar een term voor Woepa, maar een pijler. Een pijler dat ervoor zorgt dat bij de producten die we aanbieden steeds aan deze eisen moet voldoen.

 

Promopacks

Als professionele klant kan je bij Woepa terecht voor promopacks. Dit zijn vooral combinaties van verschillende individuele verpakkingen of speciale sets.

 
Cart
  • No products in the cart.